Tuesday, January 20, 2009

Year 2009 !

Selamat Tahun Baru 2009 !!! =)

Sunday, August 17, 2008

I am back !!


dah lama x berblog. since the BIG day! hehee i miss my sweet-little-world here.. Lets start wit one of the chomei wed pics.. chubby~ ;)
congrats to bunda Ernie dgn kehadiran Ziyyad.. & also to mr.Jep and miss Fifah as i feel that you all skrg misti tgh pecah kepalaa nk pikiq mcm2 urusan kawen nanti.. welcome to the club pren! =)
saya? kehidupan sudah berbeza. hati saya berbunga2.. mood: honeymooner. baby? belum lagi..


Sunday, May 4, 2008

Kuliah 3



18 days to go. =).. i am soo buzy wit everything,tapi sy wat keja lain.. yg saya sukaaa!

Venue: alaa depan umah je yg sekangkang kera jaaa keluasannya..

Time: Tengahari. blm zohor pon.



Friday, April 4, 2008

Kad Kawen saya berwarna hijau mudaa..sukaa!

wahahaaa..

petang ni xda watpa. baru balik dari visiting my Elanus caeruleus project (cari di google image acane rupa dia) hehee

aku busok+comot+pakai baju free jaa. as usual. kalo x, xda lah org kata keja ladang lak kan.. hahaaa kalo cantik manis comel molek tuu, keja administration leh laaa.. utk dunia aku, kuraang seshuaii.. =)

makanya, x sabau nk tunggu esok! esok p amik Kad Kawen.. yeyeee akhirnya siap gak. ringan lagi bahu. colour? lite green.. soft. akan di scan lah nanti ek attach kat cni. exited!

sok p kenduri kawen kawan skolah en.Hani.. xsure katne. + sok p umah mak lang, hakim nak fly dah p france, sambung blajar.. jeles nyer huhuu.. bilaaa lah turn aku lak?! ;p.. to dear hakim, i wish u all the best!! jangan nakal2! hehee bawa balik barang best2 dari sana!

persiapan kawen rasanya dah 80% done. tinggal lagi yg remeh2 ngan menunggu barang2 nak sampai.

perasaan?
emm, suma ada! rojak.. hahaaa.. 3 hari lepas, nani, opismateku remind me, dah x lama dah! lagi sbulan stgh jaa. what? *aku membuka planner* ye laaa!!! hahaaaa x rasa masa berlalu. apaa lah aku ni. so skrg mood kwn2 dok tanya acane persiapan kawen. staff aku pon sama. mcm2 tanya dah siap itu tak, dah siap ini tak.. =) thanks yaa suma.. appreciated.

p/s: sok nk pakai kebaya.. heheee

Thursday, April 3, 2008

Super-Dooper-Achim!

emm, saya telah diTag oleh Bunda Ernie utk menjawab soklan2 di bawah.. ok, let me try..

1. Apakah superpower idaman anda?

Saya nak terbang!!! blee? zuup! zuppp! Cepat & Selamat tiba ke destinasi heeeeehe

2. Siapa superhero atau watak yang mempengaruhi pilihan itu?

uishhh... soklan cepuu.. mistilah Super 'S'!!! ssssss! sssssssssssss!

3. Kenapa dan untuk apa superpower itu yang anda pilih?

Semestinya karena saya dapat berjumpa my SuperHeart bila2 masa. ;p karana saya faham tugasnya banyak mencuri waktu2 ku terutamanya di hujung minggu.. =))

Selain itu Super-Dooper-Achim ble mengurangkan tekanan di jalan raya. Ble lambat p keja. Cepat sampai umah.. Ble masak2.. Spend waktu main2.. heheee tembak sana. tembak sini.

4. Nama anda sebagai superhero?

Super-Dooper-Achim! *yoo!

5. Kelemahan superpower anda, wajib ada.

Hahaa.. satu kelemahan abadi. Kuat Makan!! *weeee. Acane ek Super-Dooper-Achim kuat makan gemokkk.. need more SuperSpirit to flyyyyyyyyyyyyyyy. ~

6. Motto anda sebagai superhero?

Yooooo! Super-Dooper-Achim Willl Resque You (My SuperHeart) Alwayssssssssss!!!! (your meals! hahaaa) *BIG Grin

7. Sebarkan tag ini kepada 10 rakan yang.., tak mampu 5 pon boleh.

emm... kat blog ni aku ada erni & jep jaa.. hehee so no body as diurg pon dah diTagkan with this issue..next time ok.