Friday, April 4, 2008

Kad Kawen saya berwarna hijau mudaa..sukaa!

wahahaaa..

petang ni xda watpa. baru balik dari visiting my Elanus caeruleus project (cari di google image acane rupa dia) hehee

aku busok+comot+pakai baju free jaa. as usual. kalo x, xda lah org kata keja ladang lak kan.. hahaaa kalo cantik manis comel molek tuu, keja administration leh laaa.. utk dunia aku, kuraang seshuaii.. =)

makanya, x sabau nk tunggu esok! esok p amik Kad Kawen.. yeyeee akhirnya siap gak. ringan lagi bahu. colour? lite green.. soft. akan di scan lah nanti ek attach kat cni. exited!

sok p kenduri kawen kawan skolah en.Hani.. xsure katne. + sok p umah mak lang, hakim nak fly dah p france, sambung blajar.. jeles nyer huhuu.. bilaaa lah turn aku lak?! ;p.. to dear hakim, i wish u all the best!! jangan nakal2! hehee bawa balik barang best2 dari sana!

persiapan kawen rasanya dah 80% done. tinggal lagi yg remeh2 ngan menunggu barang2 nak sampai.

perasaan?
emm, suma ada! rojak.. hahaaa.. 3 hari lepas, nani, opismateku remind me, dah x lama dah! lagi sbulan stgh jaa. what? *aku membuka planner* ye laaa!!! hahaaaa x rasa masa berlalu. apaa lah aku ni. so skrg mood kwn2 dok tanya acane persiapan kawen. staff aku pon sama. mcm2 tanya dah siap itu tak, dah siap ini tak.. =) thanks yaa suma.. appreciated.

p/s: sok nk pakai kebaya.. heheee

1 comment:

sick_boo said...

kak achim nak kasi tak kasi tau haaa... nway congrates! smoga bahagia ke anak cucu :)

luv,
chin